Det er så han må holde på hatten i kjølvannet av salgsutstillingen av håndlagde trykk på Jessheim. Utstillingen hadde navnet «How high can you Lo-Fi» og gikk over tre lørdager.

– Jeg har ingen gode svar på hvorfor det endte med så godt salg, bortsett fra at svært mange av tilbakemeldingene jeg har fått er at folk ble i godt humør av å se dem. Bedre skussmål kan jeg vanskelig be om, sier Mo Larsen, som sender et helhjertet «takk» ut til alle som kjøpte trykk. Det inspirerer meg voldsomt, sier han. Gjennom halvannet år har Mo Larsen, til daglig journalist i RB, tilbrakt kvelder og noen netter i skjæringspunktet der musikk, sangtekster og visuelle bilder er forsøkt koblet sammen til noe helhetlig.

– Det høres kanskje svulstig ut, men jeg har veldig enkelt forklart forsøkt å overføre bilder jeg hadde i hodet over i glass og ramme, noe som har vært utrolig spennende og givende – og slitsomt til tider. Jeg har nesten slitt ut min mormors gamle kjevle og en gammel spiseskje etter morfaren min i denne prosessen, sier han. Mo Larsen har gjennom dette uskolerte prosjektet også forsøkt å løfte denne ideen så høyt som mulig.

– For meg handler det om å realisere ideer. Det klarte jeg ved å henge opp utstillingen og invitere til åpning. Men at folk skulle like bildene så godt at hele 36 stykker fikk rød lapp kom som lyn fra klar himmel. Den så jeg ikke komme, gitt, sier han. Om umiddelbare planer har ikke Mo Larsen annet å si enn at det nærmer seg båtpuss i hans adopterte hjemby Halden.

– Det ligger en liten motorseiler fra 1978 og venter på stell. Den er et kunstverk i seg selv den. Men jeg tror det ligger an til at jeg utforsker linosnitt og trykk videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.