Kveldens hovedartist er Marie Cecilie Johnsrud, som i ung alder begynte å skrive egne låter, og har fortsatt med det siden. I løpet av de siste årene har hun fullført en bachelor og master i låtskriving og produksjon ved University of South Wales i Cardiff.

– Denne veldedighetskonserten er Marie Cecilie sin første ordentlige konsert som artist. Hun vil spille egne låter, stort sett nye, men også noen gamle, sier Heidi R. Opland som står bak initativet til konserten på Mago B på Eidsvoll verk søndag 11. november.

Det vil også bli innslag fra Maren Ylva N. Sørensen, Caroline Dewson og Heidi R. Opland som alle har samarbeidet med Marie Cecilie tidligere.

– Vi håper flest mulig kommer for å støtte en god sak, en forskning som er nyttig, og kan redde mange liv. Samtidig håper vi publikum får en god konsertopplevelse med dyktige musikere på en mørk søndag i november, avslutter Opland.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.