Hele følelsesregisteret ble spilt ut under poesikvelden i Jøndal Gårdsbakeri i Sundet. Frøydis Baukop, Vidar Pettersen, Tove M. Fjellvang Lie og Ann-Jorunn Aune leste egenskrevne vers, dikt og andre tekster. I tillegg fylte de på med flere velkjente tekster. Her var det alt fra tekster om de grufulle handlingene i Trandumskogen til selvopplevde hundehistorier.

Frøydis Baukop fortalte for eksempel om hunden Rosso, en dachs, som skulle sette seg i respekt hos naboens katt. Det startet med tøff bjeffing, men endte med at katten vant, Rosso løp hjem og satte seg fast i snøen på grunn av sine små bein. Deretter var det ingen tvil om hvem som måtte jage vekk noen forvillede elger i gata. Det var i hvert fall ikke Rosso. Vidar Pettersen, Tove M. Fjellvang Lie og Ann-Jorunn Aune delte også koselige hverdagshistorier. Christine Strid og Odd Arne Klungseth var også med på å sette farge på kvelden med sang og gitar.

- Dette ble en minnerik og morsom kveld. Akkurat slik vi ønsket, sier Vidar Pettersen.

LES OGSÅ: Lar deg oppleve cello i Sundet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.