• STOLT. Lille vilde viser stolt fram den fine fjøla som ungene i Knausen FUS barnehage vant i postkassetrimmen.

– Målet er at alle skal komme seg ut, sier Irene Engeskaug, leder for Eidsvoll frivilligsentral som delte ut prisen.

Rundt om i Eidsvoll har Eidsvoll frivilligsentral satt opp elleve postkasser i forbindelse med «Årets postkassetrimmer». På Sundtoppen står en av de elleve postkassene, og dit har turglade barnehagebarn fra Knausen FUS barnehage gått og skrevet seg inn en rekke ganger i både pent og dårlig vær.

– Det er alltid en av gruppene våre som er på tur, uansett vær, sier Tove Madsen, leder i Knausen FUS barnehage.

Eidsvoll frivilligsentral, ved leder Irene Engeskaug, er glad for at barnehagen bruker den merkede turløypa. – Det er viktig for oss å tilrettelegge løyper slik at de passer for alle, uansett alder eller kondisjon. Derfor er det ekstra stas at vi kan dele ut denne prisen til en av barnehagene, sier hun med et smil.

Det blir til sammen trukket ut elleve vinnere som får tittelen «Årets postkassetrimmer», der Knausen FUS barnehage er en av de heldige.

– Vi skal i hvert fall fortsette å gå på tur når vi kan vinne premier for det, avslutter en av de ansatte mens barna nikker med stor iver.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.