Forfatter Ove Røsbak har turnert Norge med opplesning og ablegøyer siden han ga ut sin første bok, Lævandes dikt, i 1978. I 1992 ga han ut sin kritikerroste Prøysen-biografi, og han har hatt utallige forestillinger og foredrag med Prøysen som tema.

Denne gangen har han med seg sin datter Ane Maren Eikemo Røsbak, utdannet danser og sanger ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo.

– Røsbak har vært hos oss tidligere. Det er veldig morsomt at han kommer tilbake, og at han denne gangen har datteren Ane med seg. Hun har jo røtter i Nannestad. Prøysen er jo alltid aktuell. Han går ikke ut på dato, og passer for alle aldre. Vi håper på fullt hus. Sang og musikk slår veldig godt an på Fredagstreffet, sier Kari Holst-Larsen, bibliotek.

De fleste av sangene og tekstene er av Alf Prøysen, men Ove Røsbak vil også presentere noen av sine egne ting sammen med datteren.

LES OGSÅ: Ane i rollen som Askepott på Latter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.