Jessheimdagene 2017 blir over ti dager, fra 10. – 20. august. Arrangøren lover et større og bedre opplegg enn noensinne, og allerede nå spår vi at konsertene blir publikumsmagneter. Oslo-bandet Raga Rockers ble grunnlagt i 1982 av vokalist Michael Krohn, tidligere trommeslager i Kjøtt. De ble med på starten til norsk rocks gullalder og blir sammen med DumDum Boys, Jokke & Valentinerne og deLillos regnet som ett av de fire store rockebandene. 12. august spiller de på Torget.

VARIERT

Men de er langt fra alene om å underholde på Jessheim. Svenske Loreen spiller 11. august. Hun vant Melodi Grand Prix 2012. Samme dag kommer Diaz hjem igjen for å synge. Han startet som kjent sin musikalske karriere i Hjerteradioen på Jessheim. 17. august returnerer Violet Road for å begeistre publikum enda en gang. 18. august stiller selveste Hellbillies opp, et av landets ypperste konsertband.

19. er det tid for The Show Must Go On. Åge Sten Nilsen og Gusty Utterdahl lanserte Queen-hyllesten i 2007 og planla fem forestillinger i Fredrikstad. Siden har de lagt Norge for sine føtter. Åge Aleksandersen tributebandet avslutter hovedkonsertene samme kveld. I tillegg blir det mye annen musikalsk underholdning også, fra flere scener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.