Elever som går første året på studiespesialiserende utdanningsprogram fikk en innføring i hvordan det er å jobbe i NASA, og ikke minst hvordan det er å tilbringe både uker og måneder i vektfri tilstand. Det kan by på utfordringer! Elevene fikk også se hvordan man kan utforske Mars, og hvordan den teknologiske utviklingen gjør oss i stand til å gjøre stadig nye oppdagelser. Hans beskrivelse av hvordan det oppleves å overvære en oppskyting av en romferje, viser at dette er en mann som virkelig vet hva han snakker om.

Gabrielle er sivilingeniør i infrastruktur ved Kennedy Space Center, og han reiser verden rundt og holder foredrag for elever og studenter.

LES OGSÅ: Her jobber ungdommer på spreng med å pynte opp for eldre før jul

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.