Det hele begynte med en brasskvintett som spilte fra galleriet i Råholt kirke. Deretter spilte korpset «March» fra stykket «Second Suite In F» av Gustav Holst med klarinettsolo.

– Neste stykke på programmet var «Vidda» av Antonsen/Halstensen med Vegard Alexander Store som solist på trompet, en oppgave han besto med glans, skriver Bodil Laache Stakkestad i Eidsvold Værk Musikkorps.

Videre fikk de fremmøtte høre blant annet «A night at the ballet», «The Glacier express» og klassiske julesanger.

Erfaren og lokal solist

Sangsolist for kvelden var Mona Julsrud.

– Du verden for en stemmeprakt! Sammen med korpset fremførte hun bl.a «Panis Angelicus», «Mitt hjerte alltid vanker» og «Her kommer dine arme små». På sistnevnte fikk vi høre et vers med kun sopranen sammen med tubaist Gunnar Østbu, og det var en herlig kombinasjon vi gjerne hører mer til, skriver korpset på Lesernes EUB.

Tradisjonen tro avsluttet korpset med «Deilig er Jorden Fantasi» av E. Juel-Frederiksen.

– Korpset fikk gode tilbakemeldinger fra publikum etter konserten, og forhåpentligvis er det ikke siste gang vi hører «Værkensmusikken» sammen med den dyktige sopranen fra «Værket», avslutter de.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.