I fjor hadde NRK sending fra Skibladner. I år fortsetter man med sommersendinger fra innlandet.

- Vi fikk en forsmak på hva innlandet har å by på sist sommer. Nå får vi en unik mulighet til å vise fram helt nye steder og fortelle helt nye historier, skriver NRK i en redegjørelse

MINUTT FOR MINUTT

NRK skal chartre et eget tog og i løpet av åtte uker besøke så godt som hele jernbane-Norge.

Sommertoget skal forflytte seg på dagtid med minutt for minuttsendinger til ny stasjon der det blir både TV- og radioprogrammer, deriblant den store kveldssendingen Sommeråpent.

EIDSVOLL

NRK har valgt ut 40 stoppesteder. Ett av disse er Eidsvoll stasjon.

- Dette er helt fantastisk, kommenterer ordfører John-Erik Vika.

- Jeg var i kontakt med NRK i høst og presset på for at Eidsvoll skulle få bli med. Jeg argumenterte både med grunnlovsbygda og Norges første jernbane. Opplegget fra NRK er en gladsak for Eidsvoll, sier Vika.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.