• PÅ SCENEN. Crème Fraîche underholder fra scenen lørdag 10. juni. Her fra fjorårets festival.

– Nannestadfestivalen er et viktig arrangement for Nannestad kommune. Kombinasjonen av musikk, idrett, lokale foreninger og næringsliv – krydret med lokalt engasjement, skaper folkeliv og en god sosial ramme for arrangementet, sier Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad.

Også ordfører Hans Thue ser fram til festdagene med idrett, kultur, kommune og frivillige i skjønn forening. Nannestad Cup i håndball, som arrangeres i sentrum samme helg, samlet i fjor nærmere 200 lag.

– Nannestadfestivalen et flott sommerlig uttrykk for de beste kreftene i et lokalsamfunn. Vi skylder ildsjelene bak festivalen og dugnadsgjengen fra både fotball, håndball, kultur, og fra lag og foreninger en stor takk for dette arrangementet, som setter bygda ytterligere på kartet og bidrar til at vi alle kan gå sommeren i møte litt gladere og litt mer stolt enn ellers, sier ordføreren

I fjor besøkte om lag 10.000 personer festivalen.

VARIERT

– Her skal du garantert få i gang rockefoten og gjerne også få tatt en svingom. Begynner sulten å gnage serveres det mat og drikke som burde friste enhver gane og tilfredsstille smaksløkene. Det er gjerne spesielt i slike sammenhenger vi ser viktigheten av ildsjelenes arbeid. Uten frivilligheten er det vanskelig å skape et arrangement som det Nannestadfestivalen representerer. Her legger Lisbeth Mirani, og mange med henne, ned et betydelig arbeid, sier kultursjefen.

KULTURSKOLENATTA

Festen starter fredag 9. juni, med konsert på Nannestad sykehjem med elever ved Nannestad kulturskole. Deretter går det slag i slag utover kvelden, med Kulturskolenatta 2017, med arrangementer blant annet i Nannestad bygdemuseum og Nannestad kommunehus. Kvelden avsluttes i storsalen med Travelin Storband og sangsolister fra Nannestad kulturskole.

LOKALE AKTØRER

Lørdag starter Skolekorpsene i Nannestad med konsert, ordføreren taler, og Nannestalentiaden arrangeres. Utover ettermiddagen og kvelden blir det en rekke innslag med blant andre Nannestad kulturskole, politikerdebatt, School of Rock, NoName, Sønnavind, Crème Fraîche, Diozas og Sclagerkameratene. I underetasjen på Nannestad bibliotek er det kunstutstilling alle tre dagene.

Søndag inviteres det til gudstjeneste. Danselåven underholder før det blir utdrag fra Limaspillet på scenen. Også GT Sara dukker opp i Nannestad sentrum søndag ettermiddag. Tivoliet holder det gående i alle tre dager. En festivalavis med fullstendig program skal distribueres til alle i Nannestad.

LES OGSÅ: Langtrampen i Nannestad arrangeres for 38. gang

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.