– Jeg kjøpte trikken i fjor høst. Både fordi det er en artig sak og fordi den er en del av lokalhistorien, forteller River.

Trikkehistorien ble ikke helt slik hun hadde tenkt.

IS, SODA OG BELGISKE VAFLER

Trikken ble brakt hjem til River, og der sto den klar til å bringes inn i skogen og omformes til å bli til et boblende redcneckbad. Så utviklet historien seg i en annen retning enn River, som kommer fra Amerika, hadde sett for seg.

– I Amerika er de gode på is, milkshake og iskremsoda. Jeg har noen oppskrifter som jeg bruker når jeg lager god, amerikansk is. Mine barn har titt og ofte gode venner med seg hjem, og da serverer vi amerikansk is, milkshake og iskremsoda. Gjengen kaller seg «Belgiske vafler». Det var dem som kom på ideen om å bruke Kardemommeby-trikken som iskrembod i Sundet under Vannvittige dager. De snakket så overbevisende at

jeg lot meg overtale, forteller trikkeeieren.

TRAKK KUNDER

Trikken ble fraktet ned til Sundet og stylet etter alle kunstens regler – og vips var den blitt til en trikkeiskrembod.

– Det var veldig vellykket. Ungene serverte is og iskremsoda og sang og spilte i tillegg, og «Belgiske vafler» var veldig fornøyde. Trikken trakk kunder. Isen var god, ungene var glade og salgsboden var estetisk. Trikken blir nok isbod i framtida, også, sier River.

Og redneckene må nok finne seg et annnet sted å bade.

LES OGSÅ: Fart og spenning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.