Konferansier og Stjernekor-general Tom Olsen fra Midtbygda barnehage ønsket velkommen til Stjernekoret 2018.

– Dette er vårens vakreste kulturbegivenhet i storsalen i Nannestad kommunehus, sier Olsen.

19. KONSERT I REKKEN

Nylig ble den 19. konserten avholdt i storsalen.

85 barn fra fem barnehager i sørbygda sto på scenen samtidig og framførte mange sanger de hadde øvet på hver for seg gjennom vinteren.

Barna kom fra Midtbygda, Holter, Kringler-Slattum, Eltonåsen og Prestmosen barnehager.

– Løkka barnehage pleier også å være med, men da de ikke har førskolebarn dette året, kommer de sterkere tilbake senere. Mandag før konserten møttes alle for første gang sammen til en generalprøve, før torsdagens konsert, sier Olsen.

Han forteller at det ifølge historien har vært avholdt Stjernekor-konserter i Nannestad kommune siden 1999. Koristene er barn fra alle kommunens barnehager som skal begynne på skolen til høsten.

– I 2005 ble to nye barnehager åpnet i Nannestad, og dermed ble konserten delt i to i 2006; én for barnehagene nordbygda, og én for de i sørbygda, dette fordi antall barn ble for stort til en felles konsert, forteller Stjernekor-generalen.

KJEMPEAPPLAUS

Etter applausen å dømme, ble den tradisjonelle konserten nok en suksess, og nok en gang en artig opplevelse for store og små.

En fullsatt sal med foresatte, besteforeldre, store og små søsken, satte tydelig stor pris på det de unge koristene framførte.

Som avslutning reiste alle i salen seg sang Norges nasjonalsang sammen med Stjernekoret.

LES OGSÅ: Bygger ny barnehage

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.