Håret rett til vers! Alle som har lekt på en trampoline vet at da blir man elektrisk ladet. Mia er ikke noe unntak, og da hun på fire år tar tok en liten pause fra hoppingen, hadde mamma Susanne Belle Jørstad kameraet klart.

Bildet ble knallbra, og uttrykker akkurat det barn synes om sommeren: Livet er bare herlig. Samtidig beviser hun at det gjelder å følge med på hva som skjer hvis man skal få gode bilder. Ellers blir slike situasjoner borte for alltid.

Stina Wiker er også av typen som bruker tid på å se rundt seg. Og da dukker de gode motivene opp, som da Albert koser seg i lekepark i Fjerritslev i Danmark. Her har hun valgt et lavt standpunkt, noe som løfter bildet og gjør det mer interessant å se på. Betrakteren blir trukket inn i bildet på en helt annen måte enn om det var tatt fra et vanlig perspektiv. Vi liker dette!

Naturen er en evig kilde til kos, hele året rundt. Bildet til Kjersti Løvås fra toppen Gyrihaugen i Krokskogen, forteller alt man trenger å vite om hva kos handler om. Sol, sommervarme, tur, utsikt og velvære i et fantastisk landskap. Vi er overbeviste om at mange naturgåere kjenner seg igjen i dette bildet, og ønsker at de var akkurat der da det ble tatt.

Neste ukes konkurranse er i svart/hvitt. Vi oppfordrer dere alle til å slå av fargemoduset på kameraet og mobilen, og ta skrittet ut i den fargeløse verden. Den er langt mer spennende enn du kanskje aner.

Lykke til!

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.