VM Spark Utfor i Hurdal arrangeres i februar for åttende gang. Til arrangementet i år stilte nesten 900 personer opp. Det var store og små, gamle og unge, nordmenn og utlendinger, og i tillegg stilte en rekke blinde og svaksynte med og uten ledsager.

- Dette er folkehelse på sitt beste, påpeker Hurdals ordfører Runar Bålsrud i en pressemelding.

MELD DEG PÅ

Fredag femtende desember ble åpnet for påmelding. Hurdal Idrettslag ønsker seg en kø av oppslutning også i år.

BJØRN DÆHLIE FIKK NOK: Synes finnene har fått herje for lenge i løypene

Sammen med styreleder Therese Buraas Karlsen er hun ansvarlig for arrangementet.

- Vi håper på samme høye deltakelse som tidligere år, og det samme gjelder forresten også antall tilskuere. Arrangementet har etablert seg som en riktig folkefest. Dette er noe vi og bygda er virkelig stolte av, sier Karlsen.

FIRE KLASSER

VM Spark Utfor opererer med fire klasser - singel, toer, trimklasse, samt en klasse for funksjonshemmede.

–Denne siste klassen er vi spesielt imponert over. Det er fantastisk å se den gløden og interessen alle deltakerne legger til grunn, og det betyr også mye for den positive holdningen til arrangementet, sier de to til slutt.

OGSÅ FOR DE MINSTE: Barna vil selvsagt være med

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.