Bak alle de pengene står den store deltakelsen i VM Spark Utfor i februar i år.

Over ni hundre deltakere sparket seg ned de bratte bakkene til Hurdal sentrum. Resultatet av en slik deltakelse gir penger i idrettslagets kasse.

LES OGSÅ: Lang kamp om kremplassene

IDRETTSLAGETS STØRSTE INNTEKT

- Dette er en særdeles god støtte for Hurdal IL, sier styreleder Thore Stand.

- Inntekten fra VM Spark Utfor har blitt en av idrettslagets største, årlige inntekt og gir oss et veldig godt grunnlag for å gjennomføre alle aktivitetene for barn, ungdom og voksne her i bygda.

I år går det store arrangementet av stabelen lørdag 11. februar. Allerede nå kan man melde seg på, noe arrangørene håper folk gjør. De var veldig mange som meldte seg på i siste lita i fjor, og det la et stort trykk på antall påmeldinger de siste to ukene.

SE OGSÅ: Selv ikke IL Tempo kunne ta opp kampen

LES OGSÅ: Se bildene fra folkefesten

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.