Tom Stalsberg og Ingvar Ambjørnsen slipper en felles bok.

– Ingvar Ambjørnsen og jeg har kastet oss rundt og skrevet bok sammen. Den slippes på Lille Barolo i Sundet og Kreti & Pleti i Jessheim 28. april. Dette er første gang Elling viser sine nye tekster, og det er stort for en Stabbe fra Sagmoen at Ambjørnsen har sluppet meg inn med tekster signert romankarakteren Alfons Jørgensen. Jeg håper folk har tid til et lite Elling-møte, sier Stalsberg.

På bokslippet viser han bilder også, og garanterer både latter og vemod. Stalsberg begynte sin journalistiske karriere i EUB, men har vært fast inventar i Dagbladet i mange år. Han debuterte som lyriker i 1998 med en samling om Manchester United og fulgte i 2009 opp med diktsamlingen The Electric Blue Café – ørretbrev fra undergrunnsvegetasjonen. Ambjørnsen er en av Norges mest folkekjære forfattere, med klassikere som 23-salen, Den siste revejakta, og Hvite niggere bak seg. Han er også skaperen av Elling-figuren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.