Tine Thing Helseth er mest kjent som trompetist - og regnes som en av de ledende trompetistene i sin generasjon. Nå kommer hun til Herredshuset på Jessheim 12. april og byr på nye takter.

LES OGSÅ: Slagkraftige Tiril fikk 50.000 i kulturstipend

Hun slapp nemlig sitt debutalbum som singer-songwriter i august i fjor, Never Going Back, i anledning 30-årsdagen sin og jubileumskonsert på Operaen. Men hun har hatt en veldig travel periode med mye jobbing utenlands etter det, blant annet har hun spilt trompet for et utsolgt Carnegie Hall i New York, så det er ikke blitt tid til å vise fram denne nye og spennende siden av seg selv.

Før nå. I april legger hun og bandet hennes ut på en liten, eksklusiv turné med dette nye materialet.

Med seg til Herredshuset har hun med seg et knippe dyktige musikere .

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.