Men før «konduktøren», konferansier Willy Kvilten, kunne vinke avgang for borgertoget fikk barna fra alle barnehagene i Ullensaker, som hadde gått fra Coop Obs, kose seg med boller og noe å drikke.
Se flere bilder fra 17. mai på Jessheim i bildegalleriet
Jessheim, Hovin, Mogreina og Kløfta skolekorps og Hovin musikkorps sørget for musikken i barnehagetoget. Den barnehagen som hadde det mest fantasifulle innslaget i toget ble premiert. Dette ble Døli barnehage.
Deretter ble det allsang, selvsagt med Nasjonalsangen som én av sangene.
Kvilten introduserte deretter dagens 17. mai-taler Else Kåss Furuseth, som er fra Jessheim. Hun holdt en tale som nok mange syntes var litt uvanlig. Etter at hun var ferdig røpet hun at hun hadde blitt fjernstyrt av Per Christian Ellefsen til et program på TV 2. Kåss Furuseth ble etterfulgt av russepresident Silje Bolette Friviks tale.
Borgertoget og russetoget forlot Rådhusplassen via Furusethgata og gikk deretter rundt i Jessheim sentrum.
Musikken sørget Ullensaker skolekorps og Hovin Musikkorps for. I det lange toget viste mange av Ullensakers lag og foreninger seg fram for folk som sto tettpakket langs ruta toget skulle gå.
LES OGSÅ: - Jeg tror aldri jeg har sett så mye folk i Wergelandslunden før
Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.