Billettene har gått unna og leder Bjørn Hytjanstorp i Digitale Eidsvoll tror fortsatt det kan bli fullt hus, slik det ble på foreningens første bildeaften i Wergelands Hus. Det er ennå noen billetter igjen på salgsstedene Rammehjørnet i Sundet og Mix på Amfi Eidsvoll, Råholt.

Ildsjel og leder i Digitale Eidsvoll, Bjørn Hytjanstorp, gleder seg til å vise fram både bilder og film fra gamle dager. Bilde- og filmglimt som aldri er vist før, samt noe som sikkert noen har sett før.

– Siden det er 8. mai på onsdag, vil starten på kvelden bli viet frigjørings og veterandagen der vi har en del bilder fra andre verdenskrig og ikke minst frigjøringen i 1945, forteller Hytjanstorp som også kan glede publikum med sanger av Dame Vera Lynn, framført av Underholdningsvogna, kjent fra TV, som passer til temaet.

– I tillegg vil det bli vist mange bilder og noe film fra Eidsvoll i gamle dager, og gamle dager er sånn cirka for minst 30 år siden, sier Hytjanstorp.

For mulige etternølere, vil et eventuelt restlager av billetter bli solgt på Panorama før forestillingen.

Forestillingen er et samarbeid mellom Digitale Eidsvoll og kulturetaten i Eidsvoll kommune.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.