Det var Gjensidigestiftelsen – representert ved Harald Skjønberg – som sto for sjekkoverrekkelsen.

– Dette vil dekke innkjøp av ti nye uniformer, sier Monika Kullblikk, nestleder i Aas Skoles Musikkorps.

Det da nedlagte korpset ble blåst nytt liv i igjen for to år siden.

– Vi har derfor veldig mange unge musikanter, og trenger derfor flere uniformer i små størrelser. Heldigvis for oss ville Gjensidigestiftelsen være med på dugnaden, slik at alle våre musikanter nå kan få uniform, sier Kullblikk.

De ønsker fortsatt flere medlemmer.

– Alle skolebarn, som kunne tenke seg å spille i korpset, er hjertelig velkommen, forteller Kullblikk.

Musikkorpset øver mandager i gymsalen på Ås Skole. I dag teller korpset 15 medlemmer. I dag har de en aspirantgruppe på cirka fem stykker. Under overrekkelsen av sjekken av korpsmedlemmer, foreldre og søsken samlet for å markere oppstarten etter ferien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.