Også i 1993 var det problemer med hygienen i bassenget.

EUB kunne 25. mars 1993 melde følgende:

Synes du det er mye klor i svømmebassenget når du bader? Det kommer av at vannet er møkkete og at kloring foretas automatisk synkront med forurensingen i vannet. Jo mer møkk, jo mer klor.

– Mange slurver nok med hygienen før de hopper i bassenget, sier Lillian Bjørnsen som er bestyrer i bassenget i Eidsvollhallen. – Særlig på kveldstid når det ikke er vakthold i garderobene.

Også kommunelege Hans M. Jonsbu og Terje Sørensen fra kulturkontoret, med hovedansvar for Eidsvollhallen, tror hygienen er for dårlig.

Lillian Bjørnsen understreker at det er satt opp oppslag om grundig såpevask flere steder i hallen, og er dårlig hygiene grunn god nok til å vise gjester bort fra bassenget.

– Alle som løser billett får utdelt en såpesvamp, så de trenger ikke en gang huske såpe selv, sier hun.

ULLENSAKERSKOG FORSVINNER

Utbyggingen av Gardermoen som hovedflyplass vil beslaglegge rundt 700 dekar med høyproduktiv skogsmark, melder EUB 25. mars 1993. Dette utgjør 6 prosent av Ullensaker-skogen, heter det videre.

EIDSVOLD TURN OG ULL/KISA VINNERE

Det ble ingen helt store kamper i innendørsserien i håndball i Eidsvollhallen i går, melder EUB 11. mars 1968. Et par nye avdelingsvinnere ble klare, bl. a Eidsvold Turn i klasse B I. de fikk i går walkover-seier mot Blaker. I klasse damer A vant Ull/Kisa 11-6 over Sørumsand og sikret seg kretsmesterskapet. Ull/Kisa har meldt på sitt damelag i håndballens 1. div. og må nok spille noen harde kvalifiseringskamper før de kommer så langt. Det samme gjelder Strømmen og VITO i herreklassen. I pikeklassen vant Eidsvold Turn en fortjent og morsom seier over Raumnes & Årnes. I herreklassen var det hyggelig at Holter tok poeng mot Romerike Folkehøgskole. Poeng til Holter har vi ventet på lenge.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.