Fredag 6. januar er det Hellige tre kongers dag - dagen som tradisjonelt avslutter jula.

- Da synger vi jula ut i Ullensaker kirke, som en naturlig fortsettelse av at vi sang den inn i Eidsvoll kirke en uke før jul. Det er første gang vi i Romerike vokalensemble planlegger en slik konsert og håper den blir godt mottatt, sier Torfrid Hystad.

INGEN JULESANGER

På programmet denne fredagen står en del av årets julerepertoar, men uten en eneste typisk julesang. Men Hystad lover blir musikk av Mozart, Britten, Rachmaninov og Brucner for å nevne noen.

- Vi gleder oss. Jeg må også nevne at vi er så heldige å ha med oss selveste Wolfgang Plagge som gjest. Han er godt kjent utover Norges grenser som pianist og komponist, etter han debuterte som pianist som 12-åring. Han bidrar hovedsakelig med sine Julevariasjoner - variasjoner over kjente og kjære julemelodier. Koret kommer også til å gjøre noe sammen med ham, påpeker Hystad.

Romerike vokalensemble het tidligere Romerike oratoriekor. I dag er de 21 sangere, og har som ambisjon å være et kor som streber etter et litt høyere musikalsk nivå.

Koret ledes av klokkenist Vegar Sandholt, tilbakeflyttet Eidsvolling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.