Koret har de siste årene etablert seg godt med sin kirkemusikk. Men siden det er vår og det er så mye vakker kjærlighetsmusikk, trår koret til med konserten «Elsker – elsker ikke. Sanger om kjærlighet og svik».

MED PLAGGE VED KLAVERET

Koret har tidligere hatt konsert med Wolfgang Plagge, og det var så vellykket at han er invitert til å være med også på Festiviteten. Han skal spille sammen med koret, alene og sammen med sopranen Helene Haarr.

– Dette blir en konsert som spenner fra den deiligste jubel til den svarteste fortvilelse, slik som jo kjærligheten er, sier korets dirigent, Vegard Sandholt.

Konsertens «rosinen i pølsa» er Johannes Brahms’ «Ziegerunderlieder» op. 103 for kor og klaver.

– Disse sigøynersangene utgjør en sangsyklus på elleve små sanger. Brahms, som var en av romantikkens store europeiske komponister, skrev dem i 1887 og 1888. Sangene er midt i blinken for et mindre kor som Romerike vokalensemble, mener dirigenten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.