I løpet av de to siste årene har firmaet kjøpt opp to konkurrenter - vesentlig som et ledd i satsingen på Gardermoen-utbyggingen.

– Der skal vi være med, sier innehaveren Tom Ola Bull, uten å blunke.

T. O. Bull A/S har vokst fra ingenting i 1970 til å bli blant de største i landet innen sine bransjer.

Fra 0 til 100 på 23 år

I 1970 startet Tom Ola Bull for seg sjøl - med lastebiler og seg sjøl som eneste ansatt. Den første mobilkrana ble innkjøpt i 1977, og fra den tid har firmaet vokst og vokst. I dag har T. O. Bull A/S omlag 35 ansatte som disponerer seks betongpumper, ca. 25 mobilkraner, 7-8 lastebiler og 5-6 lifter. Operasjonsfeltet er hele landet, og virksomheten er i hundre så og si døgnet rundt.

Lillehammer-OL

– Vi har hatt en rekke oppdrag i forbindelse med Lillehammer-OL. Blant annet har vi pumpet all betongen til hoppbakkene, Håkons Hall og Vikingskipet. på Hamar, forteller Bull. Av andre større oppgaver i det siste, nevner han spesielt betongpumpingen til F16-hangarene på Bodø Flystasjon. Oljevirksomheten i Nordsjøen er heller ikke noe ukjent felt for T. O. Bull.

– Flinke medarbeidere bidrar til å holde farten oppe, men jeg skulle gjerne sett vi hadde en bedre inntjening. Årsomsetningen på ca. 35 millioner kroner spises langt på veg opp av utgiftene. Vi skulle gjerne ha fått igjen mer til investeringer, sier T. O. Bull.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.