Når elevene går ut av den videregående skole, må de også slutte i kulturskolen.

HØY KVALITET

– Avgangselever betyr høy kvalitet og nivå på de musikalske fremføringene, forteller kulturskolen.

Avgangskonserten har stor bredde i komponister og uttrykk. Instrumentene som bidro i konserten var piano, klarinett, trompet og klassisk sang.

EKSAMENSSTYKKE

Endre Nesje spilte Potrait of Trancy av Pastorius, eksamensstykket som han ble tildelt høyeste karakter for ved Lillestrøm videregående.

I tillegg ble Sigurd Mosbakk, elev ved Eidsvoll kulturskole tildelt et nasjonalt Drømmestipend fra Norsk kulturskoleråd på 15.000 kroner. Sigurd Mosbakk viste alle hvilken kraft og lyd kirkeorgelet har i stykket til Messian.

Eidsvoll kulturstipend på 12.000 kroner ble tildelt Martin August Tornquist.

ORDFØRERENS HILSEN

Ordfører John-Erik Vika talte til minnet ungdommene på at de ikke skulle fokusere på de feil som blir gjort, men fokusere på den gleden publikum har av at de tar seg tid til å spille og dele av sin musikkglede.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.