Ullensaker teater framfører i disse dager storsatsingen The Addams Family i Ullensaker kulturhus. Torsdag var kulturhussjef John Jørgen Støa strålende fornøyd med å kunne konstatere at billettsalget har overgått forventningene med god margin.
- I dag runda vi 4000 solgte og målsettingen på 3500 er grundig passert. Gudskjelov og takk så er det ikke over enda, sier Støa til EUB.
Selv har kulturhussjefen blitt «avhengig» av stykket, og skal oppleve det to ganger til i løpet av helgen. Han mener at ensemblet nå er så samspilt at selv den mest kresne kultursnobb må gi seg over.
- Garva som jeg har blitt etter å arrangere mange tusen kulturseanser må jeg virkelig si at jeg er imponert, sier Støa.
Forestillinger i Ullensaker kulturhus går generelt bra om dagen. Ved nyåret kunne Støa glede seg over ny publikumsrekord med over 40.000 kjøpte billetter til Ullensaker kulturhus i jubelåret 2016.
LES OGSÅ: Else blir fast medlem når TVNorge samler stjernelag til ny humorsatsing

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.