Riksteatret setter opp En midtsommernattsdrøm. 14. februar kommer forestillingen til Ullensaker kulturhus.

- SKOLEN HAR HATT STOR BETYDNING

Fem av skuespillerne i stykket har sin bakgrunn fra Romerike folkehøyskole.

- Vi begynner jo etter hvert å bli erfarne skuespillere, og halvparten av dem vi møter i miljøet har jo sin historie fra Romerike folkehøyskole, sier Ingvild Holthe Bygdnes.

Rektor Haldis Brubæk besøkte de tidligere elevene på Riksteatret i forrige uke.

- Skolen har hatt stor betydning for oss alle selv om ingen av oss gikk i samme kull, legger Ine Marie Wilmann til.

OM KJÆRLIGHET

Shakespeares berømte teaterstykke inneholder romantikk og ablegøyer, skjemt og alvor, eventyr og ettertanke. Her er det stormforelsket ungdom, ekteskapskrangler, generasjonskonflikter med dødstrusler, mystiske hallusinogener og en liten djevel av en alv.

- Men alle vil det samme, at kjærligheten skal vinne, sier skuespillergjengen.

LES OGSÅ: Kattene inntok Kong Rakne

LES OGSÅ: Eidsvollrussen er klare med eventyrlig revy

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.