For 25 år siden

Mot vegsalting

Stedfortredende vegmester, Roger Johansen ved Jessherim Vegstasjon, har fått overlevert tilsammen 2.033 underskrifter fra aksjonen «STOPP vegsaltingen og miljøskadene» på Øvre Romerike. (08.09.1992).

Ekspertisen slutter

Mens politikerne krangler om Stensbys framtid, forsvinner ekspertisen ved sykehuset. Nå tar medisinsk overlege og hjertespesialist Arne Koss sin hatt og går. (10.09.1992).

For 50 år siden

Kurssted i Hurdal

Lørdag 16. september vil nedleggelsen av grunnstenen til Norsk Lektorlags kurssenter finne sted ved Skredderbakken i Hurdal. (08.09.1967).

MEVs sølvfest

45 ansatte ble påskjønnet ved «sølvfesten» å Eidsvold Verk. Den tradisjonelle «sølvfesten» ble avviklet i Eidsvold Værks vakre lokaler lørdag og som vanlig, hadde vi nær sagt, begunstiget av det herligste sensommervær. (11.09.1967).

For 75 år siden

Ekstra skoleferie

Fra neste uke blir der ferie for skolebarna for høstarbeide og ferien varer ca. 3 uker. Det er matauke dette, og gårdbrukerne bør i stor utstrekning benytte sig av dette tiltak. (11.09.1942).

Riksmøte i NS

Nasjonal Samlings riksmøte i september samler etter hvert all interesse blant Nasjonal Samlings folk. Det er da også en begivenhet av rang. (08.09.1942).

For 100 år siden

Fotballkamp

Jessheim fbk. utkjæmpet sidst søndag en kamp med Hasle Ski- og fotballklub, Kr.a., paa sin bane på Holm. Regnveiret hadde gjort banen tung at spille paa, men tiltrods herfra blev kampen hele tiden ført i et hurtig tempo. Kampen endte 3-2 maal i Hasle favør. (07.09.1917).

Feiring

Henstilling fra kredsformanden i Berger kreds om opførelse av stabur ved Berger skole. (07.09.1917)

FRA ARKIVET

EUBs historie går over 100 år tilbake i tid. Hver uke gir vi deg noen klipp fra arkivet - både redaksjonelle omtaler og annonser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.