Mistberget Radio sender første gang etter ferien den 9. august, og da har de forflyttet seg til P5 Radio Eidsvolls lokaler i den gamle meierigården i Sundet.

Før har de to radiostasjonene bare delt samme frekvens, 107,9 MHz. Men nå skal de også dele lokaler.

Før har P5 hatt sendinga via telefonlinje til Hurdal Verk og radiolinje til Mistberget. – P5 var ikke helt fornøyd med lydkvaliteten på sendingene, og de ønsket å ha direkte linkforbindelse til Mistberget. Dermed er det inngått en avtale som regulerer samarbeidet mellom de to selvstendige lokalradioene, forteller Asbjørn Mugås, ansvarlig redaktør av Mistberget radio.

– De to radiostasjonene skal fortsatt være helt uavhengige av hverandre , sier ansvarlig redaktør Arne Sundli. For P5 r det veldig positivt å få direkte linje til Mistberget, og ikke gjennom Hurdal Verk. Lydkvaliteten blir mye bedre når sendinga går direkte.

(09.08.1993)

sier nei til Åslia-garantien

– Nannestad kommune må være tilbakeholden med å fatte vedtak som kan påføre kommunen ytterligere utgifter. Kommunen har ikke handlefrihet til å bære risikobelastninger ved garanti for lån til anskaffelse av snøkanon til Åslia alpinanlegg, uten at det eventuelt vil gå ut over kommunens øvrige drift, sier Fylkemannen til lokalavisen 4. august 1993. Fylkesmannen underkjenner Nannestad kommunestyres vedtak om å garantere for Nannestad idrettslags låneopptak på 1,4 millioner kroner til dette anlegget.

– Med en snøkanon i dette alpinanlegget er det forventet å holde Pslia åpent 120 dager i året. Ut fra idrettslagets egne beregninge har Fylkesmannen funnet at anlegget vil gå med underskudd dersom åpningstiden blir på 98 dager eller mindre, heter det fra Fylkesmannen. – Akkurat nå ser det ganske mørkt ut. Men slaget er ikke tapt, sier Øyvind Wærhaug, styremedlem i Nannestad idrettslag.

– Jeg vil foreslå at Fylkesmannens avslag bringes inn for Departementet, sier ordfører Per Ramsli.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.