12. desember er det julekonsert i Mago B.

– Dette gjør vi helt gratis og inntektene går direkte til Matutdeling.no, sier sangeren Mona Julsrud, som også har hatt konsert i det gamle fabrikklokalet på Eidsvoll Verk tidligere – og da også til inntekt for samme formål.

LOKALE MUSIKERE

Mona er en juleelsker av dimensjoner og hun lover full julerulle under konserten.

– Her blir det julesanger i forskjellige versjoner. Dette blir bare så moro, sier hun.

Sopranen Mona har med seg velkjente eidsvollmusikere. Steinar Johnsrud, bass, Thomas Hvale, trommer, Dag Yri, piano, Joachim Bye Svendsen, gitar og Gisle Johansen, sax.

– I "verste fall" kan vi rydde plass i 400 i den store verkstedhallen i Mago B, forteller Mona.

IDEELL ORGANISASJON

Matutdeling. no er en ideell organisasjon som gir mat og klær til folk som er kommet i et plutselig, økonomisk uføre.

Det drives av Ragnvald Holst-Larsen og de betaler ikke husleie for å være i Mago B.

DEKKER LØPENDE UTGIFTER

Det eneste som kreves er at eierne av bygningen får dekket sine direkte utgifter, som husleie, forsikring og slike ting.

– De har årlig 120.000 kroner i slike utgifter og dette skal vi dekke for å kunne være her, sier Holst-Larsen.

LES OGSÅ: Når krisehjelpen blir langvarig 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.