Etter kjempesuksessene med Cats og Addams Family, er det på’n igjen for Ullensaker Teater og Ullensaker Kulturhus. Nå søker de dansere, sangere og skuespillere til musikalen The Wiz som skal ha Norgespremiere 18. januar 2018. Audition går helgen 12.–14. mai. Ensemblet teller rundt 30 personer.

– Her blir det høyt tempo og handlingen drives fram av soulinspirert musikk, heftig dans, sang, fargerike kostymer og unike kulisser. Musikalen vil bli modernisert, men Dorothy, Fugleskremselet, Tinnmannen, Den feige løven og Trollmannen er selvsagt med, sier kulturhusleder John Jørgen Støa.

TORNELL ER MED

Koreograf Christer Tornell har fått frie hender til å oppjustere handlingen til dagens Norge. Han gjorde en kjempejobb med oppsettingene Cats og Addams family, og det er ingen grunn til å tro at det blir annerledes denne gangen.

Under ledelse av Per Ottar Gjerstad blir det levende musikk, og deler av The Real Choir blir musikalens kor.

– Som dere forstår – her ligger alt til rette for nok en stor musikalopplevelse, påpeker Støa.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.