Randi Mehlum var en av dem som skulle få med seg kveldens premiere.
- Jeg tror forestillingen blir veldig fin, forklarer Mehlum som skulle se på barnebarnet opptre.
Hun har kjørt barnebarnet til og fra øvelsene og har tatt en liten smugtitt, men har ikke fått sett så veldig mye av stykket.
Mehlum var ikke den eneste som så fram til forestillingen. Henriette (12) og Odin (8) Sørgård Fossum gledet seg til å se forestillingen sammen med farmor og farfar, selv om de ikke helt visste hva de forventet.
Se flere bilder fra ReinStyr

FALT I SMAK HOS PUBLIKUM

Det var tydelig at kveldens premiere falt i god smak hos publikum som både lo og applauderte underveis.
- Dette er veldig bra og de er flinke, sier Mona Tofastrud som hadde med seg Kevin (5).
- Jeg liker at de synger, forteller Kevin.
Roger og Inger Paulsen var også svært fornøyd med forestillingen og synes at «Svigersvinet» og pensjonistene var morsomme.

HADDE MED BARNEBARNA

Elen og John Egeland hadde med seg barnebarna Tuva (7) og Vilde (4).
- Dette er helt fantastisk morsomt, forklarer Elen noe både ektemann og barnebarn sier seg enig i.
- Skuespillerne er så flinke og det synes virkelig at de har det gøy på scenen, sier John som legger til at han er imponert over innsatsen som må til for å sette opp noe sånt som dette.

GOD RESPONS

Det var mange som ønsket å rose medlemmene i teatergruppa for et flott stykke arbeid. En av disse var ordfører John-Erik Vika som hadde mange lovord å komme med.
- Det er godt å vite at vi har så proffe amatører i bygda, sier Vika og legger til at det er fantastisk å være ordfører i kulturbygda Eidsvoll.
Vika vet at det ligger vanvittig mye arbeid bak det ferdige resultatet, noe amatørteaterets leder, Aina Sørensen kunne bekrefte.
- Det har vært mange sene kvelder med terping og øving, men endelig kom premierekvelden, forklarer Sørensen som hadde mange å takke for at arbeidet med juleforestillingen hadde gått så bra.

KUNNE IKKE GÅTT BEDRE

Det er Hanne Østby som har skrevet stykket, og hun kunne ikke vært mer fornøyd med urpremieren.
- Jeg synes dette var den beste gjennomkjøringa vi har hatt så langt, forklarer hun gledestrålende.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.