«I løpet av de tre-fire siste dagene i siste uke ble det brakt inn til Stensby Sjukehus ikke mindre enn 12 personer som var blitt så meget skadet i trafikken at de måtte legges inn. Dette førte til at det skortet på sengeplasser ved sykehuset.

– For at vi kunne ta imot alle pasientene, ble vi nødt til å ta i bruk både badet og korridoren og skrive ut noen få andre, forteller overlege Edv. Eliassen ved kirurgisk avdeling ved Stensby Sjukehus til Eidsvold Blad. I tillegg til dem som ble skadet i trafikken - vesentlig på E-6, kom det også inn folk som hadde pådratt seg skader på skiturer - foruten pasienter som trenger sykehusopphold som følge av andre sykdommer.

– Vi tar gjerne imot mennesker som trenger hjelp og vi strekker oss derfor så langt som mulig, sier overlege Eliassen som benytter anledningen til å minne om Stensby Sjukehus berettigelse. – De siste dagers mange trafikkulykker har blant annet vist hvor nødvendig det er med et godt utbygget distriktssykehus i Eidsvoll, sier Eliassen.

LES OGSÅ: Bussene går stappfulle hver dag - det er i publikums interesse å bremse på disse reiser

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.