De ser seg derfor nødt til å selge blant annet trikken fra suksessoppsetningen av «Folk og røvere i Kardemommeby».

ENGASJERENDE ANNONSE

Det er i skrivende stund ingen som har ringt for å kjøpe trikken, men annonsen har engasjert på sosiale medier.

– Den har gått som varmt hvetebrød, på Facebook står det at annonsen har blitt sett av 1168 mennesker hittil, sier Andreas Gravdal, produsent av «Folk og røvere i Kardemommeby».

JOBBER MED STÅL

Trikken er laget av scenograf Bjørn Dalbo, som insisterer på å jobbe med stål. Den er laget av firkantrør og aluminiumsplater, men den kan løftes av to personer sier Gravdal. Dekoreringen er utført av Finn Grønland og skuespiller og scenograf Ann-Jorunn Aune.

SKAL SELGE MER

Gravdal sier at amatørteateret må selge flere kulisser, så hvis noen er interessert, er det bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.