Selvmord er et følsomt tema. Det er kanskje ikke det de som kjenner Else Kåss Furuseth fra Torsdagskveld i Nydalen, først og fremst forbinder med standupkomikeren fra Jessheim.

Avstanden mellom torsdagskvelden fra Nydalen og fredagskvelden i Kong Rakne, var stor, men bekreftet at Kåss Furuseth, gjennom sin personlige form, har mye å formidle.

Med personlig erfaring fra sin egen nære familie, tok opp et tema som fortsatt mange oppfatter som svært vanskelig.

– Jeg håper min fortelling kan bety noe for andre og at jeg kan få dele min historie om at livet går videre, var Else Kåss Furuseth sitt klare budskap da vi fikk treffe henne i en kort pause mellom kveldens to forestillinger.

Og fikk du ikke vært der, så er det en ny mulighet 1. mai. Da er det klart for et nytt besøk med samme forestilling i Kong Rakne.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.