Ullensaker Turlag etablerer «Barnas Turlag» i forbindelse med Kom deg ut-dagen 21. januar.

Ullensaker Turlag, som er en underavdeling av Den Norske Turistforening, ble etablert i 2015. Nå vil de etablere en eget barnelag. Dette skjker i forbindelse med «Kom deg ut»-dagen den 21. januar.

Ullensaker Turlag arrangerer denne dagen ved Nordbytjernet, og inviterer alle til å komme seg ut og bli med.

Ullensaker Turlag har om lag 750 medlemmer. I løpet av de tre årene laget har eksistert, har laget merket og gått opp flere kilometer med turstier, blant annet rundt Nordbytjernet. I 2017 fokuserte laget på å merke stier i Langelandsfjellet og Rambymarka. I 2018 er fokuset stier i Åsmarka og Nordkisa,

Turlaget har et utstrakt samarbeid med Ullensaker kommune, og ulike grendelag, idrettslag og foreninger i hele kommunen. I tillegg er det utbredt lokalt samarbeid turlagene imellom, gjerne i forbindelse med større turopplegg.

LES OGSÅ: 50 personer kom seg ut på tur med ski og bålmat

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.