Ullensaker kulturskole ble startet i 1967 som en av de aller første musikkskolene i landet, og den aller første på Romerike. Nå feirer den sitt 50-årsjubileum med en stor jubileumsforestilling i kulturhusets store sal, søndag 18. juni.

200 elever involvert

Om lag 200 elever er involvert. Mer enn 100 dansere deltar i ulike innslag og noen til livemusikk av kulturskolens eget orkester og band. Orkesteret består av strykere, blåsere, gitarister og pianister. Disse har i lengre tid øvd og forberedt seg til den store forestillingen. Flere av innslagene har med korgrupper og sangsolister i samarbeid med band, orkester og dans. Skolen har også lagd en egen jubileumslåt som vil bli framført, i tillegg til flere andre innslag.

- STOLTE

Kulturskolen har gjennom årene fostret en god del musikere som enten har gjort musikken til en levevei eller som bruker musikken aktivt som amatørmusikere.

– Vi er spesielt stolte av å kunne presentere to musikere som har gjort en stor karriere med sin musikk og som startet som elever i musikkskolen; Ingrid Berg Mehus (fiolin) og Jarle Vespestad (slagverk). De skal framføre musikk sin i samarbeid med musikere fra kulturskolen, sier kulturskolelærer Elisabeth Grung.

LES OGSÅ: Feiret Jessheim by med musikk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.