Midt i innspurten av julestria på Jessheim storsenter bød Ullensaker teater på en smakebit av storsatsingen The Addams Family.

- Deler av åpningsnummeret ble vist for et stort publikum midt i julestria på Jessheim Storsenter. Det var åpenbart et hyggelig avbrekk i en beinhard jakt på julegaver, sier kulturhussjef John Jørgen Støa.

En måned før premieren den 13. januar kunne EUB fortelle at det allerede var solgt 2500 billetter. Nå har salget rundet 3000 billetter. Nå venter en hektisk innspurt for ensemblet som består av 60 personer, inkludert orkester. Kulturhussjefen forteller at alle ligger i hardtrening i Kong Rakne fra 19. desember.

- Orkesteret er vel på plass og lyd- og lyddesignere er i full aktivitet. En oppstemt stemning rår, sier Støa.

Musikalkomedien handler om en litt annerledes familie som bor i et gotisk, viktoriansk herskapshus. I stykket har datteren forelsket seg i en mann fra en respektabel familie, og publikum tas med på kvelden når familien Addams inviterer den normale kjæresten og foreldrene hans på middag for første gang.

På rollelista er blant andre Kløfta-karen Snorre Kind Monsson som nylig har fått sitt gjennombrudd på TV.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.