Ung Kultur Møtes favner om alle uttrykk, det være seg sang, dans, kunst og så videre. Lørdag møtes 50 deltakere i alderen 11–20 år i det nye auditoriet på Råholt ungdomsskole. Her er det plass til rundt 220 publikummere.

– UKM Eidsvoll bruker å være i Panorama, men for at russerevyen også skal ha plass, holder vi det i år på Råholt. Auditoriet passer veldig bra, her er det et kjemperått lydanlegg og lysanlegg som kan matche de store konserthallene, forteller koordinator for UKM Eidsvoll, Anneth Winger.

Eidsvolls kommunes lydkonsulent, og gitarist og keyboardist i rockebandet Raga Rockers, Hugo Alvarstein er lydtekniker for arrangementet. – Vi gleder oss, dette blir gøy, sier Winger.

De beste innslagene kommer videre til fylkesmønstringen i Lørenskog i slutten av april.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.