Kommunen sliter med å få ungdommen til å komme.

I januar i år flyttet den kommunale ungdomsklubben fra Badet kulturtun til Søndre Samfund på Råholt. Årsaken var for lite besøk i Badet.

IKKE BESØK

Nå er likevel klubben flyttet tilbake til Badet. Det var altså ikke noe bedre på Råholt.

- Det var rett og slett ikke besøk der, kommenterer kulturskolerektor og leder for fritidsklubben, Astrid Holum.

- Vi markedsførte oss ganske bra da vil flyttet til Råholt, men det var ingen interesse, sier hun.

Nå forsøker klubben å tiltrekke seg ungdommen med nye tilbud.

ROBOTKURS

- Vi har skaterampe i Badet, og et mekkeverksted i huset like ved som kalles «Jonas Lie». Vi planlegger også et robot-kurs, forteller Holum.

- Er det egentlig noen behov for en slik klubb når ungdommene ikke stiller opp?

POLITISK VEDTAK

- Det er et politisk vedtak på at vi skal drive ungdomsklubb, og da gjør vi det, svarer Astrid Holum.

- Vi må bare finne ut hva ungdommen vil ha, og komme med tilbud som er fristende nok.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.