Journalist, musiker og bildekunstner Øyvind Mo Larsen forsøker å finne ut hva som skjer i skjæringspunktet mellom musikk, noen skrevne ord og bilder spikket ut av et levd liv på Romerike. I halvannet år har han brukt kvelder og netter i det mer eller mindre berømte veikrysset der musikk har møtt sangtekster og blitt til visuelle trykk i glass, ramme, alvor og spøk.

– Summen er blitt snaut 50 trykk, hvert av dem laget manuelt med skjæreverktøy, kjevle av tre, en gammel spiseskje, bannskap, latter, alvor, Thåstrøm, melk, Iggy Pop og entusiasme, sier Mo Larsen som 18. mars stiller ut i Kulturbanken Kreti & Pleti.

LO-FI VOODOO

Senere samme dag og sted spiller bandet Lo-Fi Voodoo. I bagasjen har de enda flere egne sanger og en musikalsk motor som er i ferd med å finjusteres. Men det garanteres fortsatt rusk i forgasseren og rust i sangstemmene. Bandet tar på seg pentøyet og lover å kjøre med håndbrekket av.

Musikalsk er Lo-Fi Voodoo på vei videre inn i verdens beste 70-tall. Da håret var langt, buksene korte og verden gikk med platåsko. Selv sier bandet at det litt vanskelig å sette ord på hvilket musikalske landskap de tilhører.

LES OGSÅ: Pusset opp av ildsjeler til ny kulturaktivitet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.