– Jeg tror at Høstivalen vil bli enda mer magisk når den nå flyttes innendørs, sier festivalkoordinator Merete Wear.

Det hele starter fredag 8. september, og de gir seg ikke før langt utpå søndagen.

INNENDØRS I GYMSALEN

Fremtidssmia er den tidligere Kjerkekretsen skole, og der har de en stor gymsal. Derfor skal alle arrangementene som skulle vært på Halmscenen i Økolandsbygen, foregå her.

Der serveres konsert med kvintetten Bernad Briis Band, som spiller alt fra laidback bakgårdsvalser, swing, country og sterke poplåter.

Også låtskriver, soul- og jazztolkeren Christine Lingås går på denne dagen, hvor det også senere på kvelden er mulighet for jamsession for dem som føler for det.

FOR STORE OG SMÅ

Lørdag er det arrangementer for stor og for små med konserter, dans, marked med ponniridning, geiter og alpakkaer. Ansiktsmaling, maleverksted og insekthotell, Hakkebakkedans og trommereise i tipi. Mulig at det dukker oppe en tryllekunstner, en papegøye og en klovn, også. Det skal i tillegg være en stand med gjenbruksartikler og varer fra lokale produsenter og kunstnere.

Men «salatmannen» Stephen Barstow safarivanndring gjennom inn – og utmark rundt Økolandsbyen går som planlagt - om da ikke himmelens sluser åpner seg. Han skal ha fokus på flerårige grønnsaker.

Dette er bare en del av rettene som serveres fredag og lørdag, men søndag er dedikert til å finne ro og balanse. Da er det slutt på «festen» fra de to foregående dagene, og dette er dagen for massører, behandlere, meditasjonslærere og annen velvære for kropp og sjel.

– Alt skal gå etter planen. Det er bare stedet som er flyttet, sier Merete Wear, som har jobbet en knapp måned med forberedelsene.

– Det har vært knapp tid, ja. Vi skal begynne litt tidligere til neste år - både med planleggingen og selve arrangementet. Det gir også rom for camping. Men det blir bra i Fremtidssmia. Det blir intimt og magisk, sier Wear.

LES OGSÅ: Rødbeten fant hjem til Hurdal

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.