Feirings eget Jubel & Vassarv er velkjent for de fleste, men gjestene, Jazzkorpsensemblet, er ikke fullt så kjent. Dermed er det mulig å gjøre et nytt, musikalsk bekjentskap på fredagens Musikkafé.

LEDES AV DAVID HVEEM

Jazzkorpsensemblets leder bør dog være kjent for mange. Det er vassarvens tidligere instruktør, David Hveem.

Ensemblet har sitt utspring blant studenter ved Norges musikkhøgskole, og bandet har inspirasjonskilder fra mange av jazzens sentrale aktører. Det nevnes blant annet Charles Mingus, Team Hegdal og Per Zanussi. Bandet har deltatt årets Oslo Jazzfestival, og det har etter sigende høstet stående ovasjoner på utestedet Herr Nilsen.

Det er like før bandet er på vei inn i studio, men først tilbyr de eidsvollingene en aldri så liten sniklytt.

JUBLET SEG GJENNOM MANGE ÅR

Vassarv har jublet seg gjennom mange år – og nå jubler de seg videre.

Bandet er kjent for mange, både gjennom sine årlige konserter på Kafé Henrik i Sundet og for de mange gjester i brylluper og på fester hvor de spiller.

Storbandet spiller storbandswing med kjente låter hentet fra blant annet Ella Fitzgerald, Frank Sinatra og Nat King Coles repertoar. Vanligvis ledes vassarv av Per Inge Høyberg, men denne kvelden tar den gamle lederen, David Hveem, over dirigentpinnen. Arrangementet er et samarbeid mellom Feiring Jubel & Vassarv og kulturavdelingen i Feiringregjeringa. De lover en god tur på minnenes aveny for både musikere, dirigent og publikum.

«Feiringregjeringa stiller med åpen kafé med serveringsrettigheter, slik at alt ligger til rette for en svært hyggelig musikalsk fredagsreise» heter det i invitasjonen.

LES OGSÅ: Swing og jazz i Kafe Henrik

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.