– Vi ønsket å finne på noe litt ekstra, som kan samle mange mennesker. Vassendgutane kom opp som en idé, og de hadde anledning. Vi ønsker å få litt ekstra liv i Vikingegarden for å få flere til å vite om stedet, og Vassendgutane drar jo folk over alt, sier Marius Adolfsen hos Vikingegarden Maurenga.

Han forteller at de har som mål å samle 1000 gjester til utekonserten med naturen og vikinggården som ramme.

Vassendgutane kommer fra bygda Åmdalen i Ørsta, og som spiller sin egen variant av country som de selv kaller fest-country

Gruppa har gjort stor suksess som konsertband rundt omkring i Norge med sin uhøytidelige og humoristiske vri på countrymusikken. Bandet består av syv medlemmer og ble startet i 1996.

Bandets debutalbum Pylse og konjakk kom i 2000 og i 2002 ble oppfølgeren Gi clutch utgitt.

Gjennombruddet på landsbasis kom i 2005 med albumet Ungkar med dobbelseng, der spesielt tittelsporet ble en populær låt.

Etter suksessen med albumet i 2005, ga de i 2007 ut en konsert-DVD med opptak fra en utsolgt konsert på Rockefeller i Oslo.

Albumet XO fra 2008 gikk til topps på VG-lista og solgte til dobbel platina, med over 80.000 eksemplarer.

Adolfsen oppfordrer folk til å bestille billetter i god tid.

LES OGSÅ: Vikingegarden jubilerer. 15 år med middelalderstemning i Nannestads raviner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.