Arrangementet er et ledd i 15-årsmarkeringen og på programmet står aktiviteter for store og små med underholdning, barnas seter, speiderleir, smiing, auksjon, teater Fabel, blankvåpenslag og matservering.

- Det blir også NM - det vil si Nannestad-mesterskapet i langbueskyting, sier Atle Viken, daglig leder for Vikingegarden Maurenga.

Det vil også være 30 forskjellige utstillere med salgsboder.

- Vi arrangerer også auksjon, sier Viken.

Det blir selvfølgelig også mange forskjellige dyr å se - blant annet sauer, kaniner, geiter, esel, ponni og høner.

- Og så blir det anledning til å ri på hest, sier Viken.

Han oppfordrer alle barn til å kle seg ut som vikinger.

- Vi bygger opp en taubane og en ikke-ta-i-bakken-løype, sier han.

Det er nå 12 år siden det sist var høstmarked på Vikingegården.

- Vi håper det vil slå an, og blir det vellykket nå vil vi fortsette med dette hvert år, sier Viken.

Vikingegarden Maurenga ligger i det frodige kulturlandskapet ved Engervegen i Nannestad.

LES OGSÅ: - Bli med på skuronn­fest

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.