Fredag kveld er det duket for veldedighetskonsert i Panorama.

- Årsaken er todelt. Vi ble inspirert av lokallaget i Nes som hadde en lignende konsert i oktober. I tillegg har vi alle sett bildene som har flimret over TV-skjermen med barn på flukt som har druknet og all elendigheten rundt omkring. Vi bestemte oss derfor for å lage en veldedighetskonsert, sier styreleder Roar Nordberg i Human-Etisk Forbund, Eidsvoll og Hurdal lokallag. Eidsvoll Janitsjar, Eidsvoll Mannskor, Eidsvoll Storband og Nordre Eidsvoll Jazzensamble vil stå for underholdningen. I tillegg skal Ove Christian Owe og flere andre lese tekster. Ordfører John-Erik Vika (Sp) er konferansier.

- Alle vi har spurt har sagt ja til å være med. Pengene vi får inn på konserten vil gå uavkortet til det gode formålet via Flyktninghjelpen. Drømmemålet er at vi klarer å få inn over 30.000 kroner. Vi håper folk vil synes dette er et godt tiltak, sier Nordberg. Han presiserer at konserten vil være for alle, uavhengig av livssyn.

- Her handler det om å gå sammen og hjelpe folk i nød, sier Roar Nordberg.

LES OGSÅ: Har ansatt kinooperatør og tekniker for lyd, lys og opplæring

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.