Gerd Bogstrand er styremedlem i maleklubben, men også utøvende kunstner og ansvarlig for klubbens utstillinger. Nå er hun og hennes kolleger godt i gang med planleggingen av en ny utstilling.

– Det blir 20 av medlemmene våre som stiller ut om lag 100 bilder i Galleri Jessheim. Det blir stor bredde på utstillingen, med både figurative og abstrakte motiver i teknikker som akvarell, olje og akryl. Det blir også en installasjon, og kanskje noe foto, forteller Bogstrand.

JESSHEIMDAGENE

Dette er første gang maleklubben holder utstilling under Jessheimdagene.

Utstillingen åpnes 9. august, og varer til 26. august.

– Det er en salgsutstilling, og vi kan selge rett fra vegg, som det heter, sier Bogstrand.

Selv begynte hun å male da hun ble pensjonist.

– Jeg maler ikke først og fremst for å selge bilder, men det er selvsagt hyggelig og artig å kunne vise fram noe av det vi lager. Jeg maler for å la tankene gli. Jeg får en ro over meg, og det gir meg mye. Det er en deilig følelse å skape noe, sier den pensjonerte formingslæreren.

Bogstrand forteller at maleklubbens medlemmer møtes én gang i uka.

– FIN HOBBY

– Da har vi det hyggelig og inspirerer og hjelper hverandre. Maling er en fin hobby, og vi ønsker flere medlemmer velkommen. Det er en veldig fin hobby, sier hun.

Klubben holder også kurs, og skal i september arrangere akvarellkurs.

– Senere i høst blir det kurs i abstrakt kunst, forteller Bogstrand.

Det er per i dag 40 medlemmer i maleklubben.

– Vi har også andre hyggelige sammenkomster. Det sosiale betyr mye, sier Bogstrand.

LES OGSÅ: OIX på hjemmebane under Jessheimdagene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.