– Når Norges Musikkorps Forbund (NMF) fyller 100 år, feires det med en rekke store arrangementer landet over. Landsfestivalen i Bergen er det største arrangementet i jubileumsåret. Søndre Eidsvoll Skolekorps ville selvsagt være med på dette, sier korpsleder John Kåre Sørgården.

Festivalen inneholdt konserter og underholdning på Torgallmenningen, musikerfest på Bergenshus, verdens største tromme på Festplassen, NM skolekorps i Grieghallen, NM korpsdrill, gardekonsert, nattkonserter og mye mer.

LES MER: Sjarmørstuntet virket

– Vi hadde en fantastisk tur med mange flotte opplevelser for våre musikanter. Vi hadde spilling på toppen av Fløyen. Korpset viste seg frem i byen og fikk stor oppmerksomhet. Vi liker å vise frem korpset og grunnlovsbygda vi kommer fra. Treff med Ole Edvard Antonsen fikk vi også med oss, sier korpslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.