Jessheim-klubben hadde en jubeldebut på fotballens nest øverste nivå i 2012, der laget ledet serien etter ti kamper og var nære et sensasjonelt opprykk ved sesongens slutt. I åpningsmånedene de senere årene har Kisa i stedet spilt seg rett til bunns på 1. divisjonstabellen, hvor de så har kjempet i nedrykkssumpen til siste spark.

Før årets sesong er både trener Vegard Skogheim og kaptein Truls Jørstad opptatt av at laget ikke skal bli jagende der nede igjen. For i garderoben vil positive opplevelser gi selvtillit for nye prestasjoner på banen. Og gode resultater gir bedre forutsetninger til å utvikle klubben fra kontorene. Det er heller ingen tvil om at engasjementet utenfra avhenger av medgang.

Den forrige supporterklubben rundt Ull/Kisa ble opprettet i ly av den suksessfulle 2012-sesongen, men ble lagt ned etter kun et par års drift. Da hadde oppslutningen forsvunnet i takt med resultatene. Dagen før avspark i 1. divisjon er det «Kick off» for den nyetablerte supporterklubben 1894 Jessheim i kulturbanken Kreti & Pleti. Engasjementet i supporterklubben er gryende, optimismen på vegne av fotballklubben det samme.

Til søndagens seriepremiere på Jessheim stadion stiller supporterklubben med et ferskt kamprop som skal urframføres i pausen. For at dette skal bre om seg i tiden som kommer er det avgjørende at også spillerne denne gangen er klare for en ny start. Vi ønsker lykke til!

LES OGSÅ: Lærerik samling for Eidsvold Turns Sara Bræk og Ull/Kisas Åste Sundby og Thale Listerud

LES OGSÅ: Ull/Kisa flyr høyt til seriestart

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.