En tid for å danse.

En for gråt.

Det finnes en tid for å begynne på noe, og en, da det er tid for å avslutte.

En for glede, en annen for sorg.

Og i dag er tiden kommet for denne skribentens aller siste Smått. Disse små snuttene, som jeg har vært så heldig å få lov å dele med EUBs lesere gjennom nesten 18 år, er i ferd med å bli avishistorie.

Det har noe med modernisering å gjøre, tror jeg. Og prioriteringer, som ligger utenfor mitt ansvarsområde.

Det er slutt.

Mens en ny sommer inntar bygder og land, sitter jeg her og tenker på de mange, mange hyggelige henvendelsene jeg har fått fra dere småttlesere gjennom alle disse årene. Alle gode ord, med takk, for det som fant gjenklang hos dere. Eller kommentarer til noe som kanskje egget og provoserte.

Alle oppmuntringer, som lød som så: «Jeg leser bestandig småtten din,» er gode minner nå.

For det er nettopp slike skulderklapp som gir en skribent ny inspirasjon når dagen er grå. Som forteller at det jeg tenker på og deler, ikke er likegyldig.

Takk! Tusen takk!

Og siden denne skrivende dama nå setter endelig punktum, benytter jeg samtidig anledningen til å ønske dere alle en deilig sommer, med sol og mye glede.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.